Η σημαντική κουβέντα του Ευτύχιου Έλληνα...

Η σημαντική κουβέντα του Ευτύχιου Έλληνα...

Ο Ευτύχιος Έλληνας βρίσκεται ένα βήμα πριν πραγματοποιήσει το όνειρο του. Να αγωνιστεί στην Formula 1.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town, ο Έλληνας μίλησε για το πως επηρεάστηκε η ψυχολογία του την περασμένη χρονιά και αν θεωρεί πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Ενδιαφέρον η απάντηση του:

«Εννοείται πως επηρεάστηκε η ψυχολογία μου. Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο. Μου πρότειναν να αγωνιστώ με την αγγλική σημαία , αλλά παράλληλα βρισκόμουν σε συζητήσεις με κυπριακές εταιρείες, προκειμένου να γίνουν οι χορηγοί μου και να συνεχίσω να αγωνίζομαι με την κυπριακή σημαία. Όταν έπρεπε να δώσω την τελική μου απάντηση, απέρριψα την πρόταση να αγωνίζομαι με την αγγλική σημαία. Τελευταία στιγμή όμως οι σπόνσορες έκαναν πίσω και έγω έμεινε μετέωρος. Δεν τα έβαλα κάτω, συναντήθηκα για να βρω χορηγούς και έλαβα μέρος σε διάφορα δοκιμαστικά. Τα πήγα καλά και υπέγραψα στην Strakka Racing. Είμαι 23 ετών. Για να αγωνιστείς στη Formula 1 έχεις περιθώρια μέχρι την ηλικία των 25. Έχω μπροστά μου τις δύο επόμενες χρονιές για να τα καταφέρω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE