Πωλήθηκε το ΗΙLTON Cyprus - Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το τίμημα

Πωλήθηκε το ΗΙLTON Cyprus - Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το τίμημα

Ολοκληρώθηκε και επίσημα, αφού πρώτα έλαβε έγκριση από την Αρχή Ανταγωνισμού της Κύπρου, η μεταβίβαση του Ηilton Cyprus στο κοινό επενδυτικό σχήμα της «Ιnvel-ΠΑΝΓΑΙΑ» (Vibrana Holdings Ltd), έναντι τελικού τιμήματος 55,5 εκ. ευρώ.

 Η συμφωνία αυτή διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά και την μελλοντική αναβάθμιση του, καθώς και την επιχειρηματική αξιοποίηση των πολύ σημαντικών όμορων οικοδομήσιμων εκτάσεων που διαθέτει στην ιδιοκτησία του.

Η συμφωνία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό σε κύκλους της Κυπριακής αγοράς ακινήτων, καθώς στο παρελθόν είχαν διατυπωθεί αμφιβολίες για την μελλοντική πορεία της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας υπό το προηγούμενο καθεστώς διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.