ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντοπίστηκαν δυο αντικείμενα στο νερό– Ανασύρονται την Κυριακή του Πάσχα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντοπίστηκαν δυο αντικείμενα στο νερό– Ανασύρονται την Κυριακή του Πάσχα

Με τη βοήθεια της υποβρύχιας ρομποτικής κάμερας, εντοπίστηκαν δυο αντικείμενα στον βυθό της κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό.

Τα πιο πάνω ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Ο κύριος Τράγκολας ανέφερε πως τα δυο αντικείμενα, τα οποία έχουν σηματοδοτηθεί με σημαδούρες, δεν βρίσκονται σε μεγάλο βάθος.

Παράλληλα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του νερού για να διαπιστωθεί αν θα επιχειρήσουν δύτες και με τί εξοπλισμό θα εφοδιαστούν για να ανασύρουν τα δυο αντικείμενα που εντοπίστηκαν.

Αναφερόμενος στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, ο κύριος Τράγκολας ανέφερε πως έχει εντοπιστεί κάτι που δεν συνάδει με το περιβάλλον και έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.