ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντοπίστηκαν δυο αντικείμενα στο νερό– Ανασύρονται την Κυριακή του Πάσχα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντοπίστηκαν δυο αντικείμενα στο νερό– Ανασύρονται την Κυριακή του Πάσχα

Με τη βοήθεια της υποβρύχιας ρομποτικής κάμερας, εντοπίστηκαν δυο αντικείμενα στον βυθό της κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό.

Τα πιο πάνω ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Ο κύριος Τράγκολας ανέφερε πως τα δυο αντικείμενα, τα οποία έχουν σηματοδοτηθεί με σημαδούρες, δεν βρίσκονται σε μεγάλο βάθος.

Παράλληλα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του νερού για να διαπιστωθεί αν θα επιχειρήσουν δύτες και με τί εξοπλισμό θα εφοδιαστούν για να ανασύρουν τα δυο αντικείμενα που εντοπίστηκαν.

Αναφερόμενος στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, ο κύριος Τράγκολας ανέφερε πως έχει εντοπιστεί κάτι που δεν συνάδει με το περιβάλλον και έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.