ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Αποχώρησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Ετοιμασίες για εκκίνηση

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Αποχώρησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Ετοιμασίες για εκκίνηση

Αποχώρησε γύρω στις 10:30 από την κόκκινη λίμνη στο μεταλλείο του Μιτσερού ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, μετέβη στο σημείο γύρω στις 09:30 το πρωί της Κυριακής 28/04, όπου και ενημερώθηκε για τα επόμενα βήματα των ερευνών στον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο στήθηκε ειδική τέντα η οποία θα λειτουργήσει ως «συντονιστικό κέντρο», ενώ αναμένεται γύρω στις 10:00 να ξεκινήσει η επιχείρηση όπου θα ανασύρουν τα δυο αντικείμενα που βρέθηκαν στον βυθό της λίμνης.

Υπενθυμίζουμε πως όπως ανέφερε σε δηλώσεις του από τον χώρο της λίμνης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, τα δυο αντικείμενα σηματοδοτήθηκαν με σημαδούρες το Σάββατο 27/04 και δεν βρίσκονται σε μεγάλο βάθος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE