Οι αντιδράσεις Παναγιώτου - Κοσμά στην ισοπαλία

Οι αντιδράσεις Παναγιώτου - Κοσμά στην ισοπαλία

Έδειξε να μην το πιστεύει ο Νίκος Παναγιώτου, πως η ομάδα του εξήλθε ισόπαλη 0-0 στο σημερινό παιχνίδι.

Η Νέα Σαλαμίνα δημιούργησε αρκετές φάσεις αλλά για ακόμη ένα ματς δεν σκόραρε. Ο προπονητής της ανέφερε:

«Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Προσπαθούμε ν α παίξουμε, τα παιδιά έκαναν μεγάλη ρποσπάθεια αλλά δεν μπαίνει γκολ. Είχαμε γύρω στις 15 τελικές προσπάθειες και ο αντίπαλος με μόλις δύο, πήγε να πάρει το παιχνίδι. Ευτυχώς που το ρητό, όποιος χάνεις τις ευκαιρίες στο τέλος δέχεται εκείνος, δεν ίσχυσε. Μπορεί να λυπήσαμε τον κόσμο που ήθελε το τρίποντο, αλλά να ξέρουν πως κι εμείς το θέλαμε περισσότερο».

Ο Γιώργος Κόσμα τόνισε:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι στα πλέι οφ, ήταν δύσκολο και το ξέραμε. Μας πίεσαν πολύ οι αντίπαλοι στο πρώτο 20λεπτο. Μετά ισορροπήσαμε τον αγώνα, και ψάξαμε το γκολ στις κόντρα επιθέσεις. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE