ΚΥΠΡΟΣ

Ανατροπή... και 3η θέση για την ΑΕΚ!

Ανατροπή... και 3η θέση για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Ομόνοια αλλά ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και έφθασε στη νίκη με 2-1.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με γκολ του Λεάντρο από απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να ισοφαρίσει ο Μουρίγιο στο τέλος του ημιχρόνου.

Το 2-1 διαμόρφωσε ο Μυτίδης, ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν καλός με την ΑΕΚ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και την Ομόνοια να προσπαθεί να επιτεθεί με τους Ράμος και Ασίς. Η Ομόνοια ήταν αυτή που πλησίασε στο γκολ με ωραία ενέργεια του Κιρμ, ενώ η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε δύο φορές, για πέναλτι και φάουλ και έδειξε νευρικότητα στο παιχνίδι της.

Η Ομόνοια πήρε προβάδισμα με την συμπλήρωσε μισής ώρας αγώνα, όταν ο Λεάντρο εκμεταλλεύθηκε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τόνιο. Ο Μοντέιρο έφθασε κοντά στην ισοφάριση στο 37΄ αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φθάσουν στο ζητούμενο με το τέλος του ημιχρόνου. Ο Βάντερ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χαραλάμπους πήρε τη κεφαλιά και ο Μουρίγιο που ήταν στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 48ο λεπτό ο Ορτίθ βρήκε τον Μυτίδη που με ωραίο γύρισμα έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Όπως φάνηκε και από την επαναληπτική προβολή, ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Κώστας Καϊάφας έριξε στο παιχνίδι τους Σκέμπρι, Ρουσιά και Δημητρίου. Η Ομόνοια έψαξε την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε, με την ΑΕΚ να κρατάει το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το φινάλε και να ανεβαίνει μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΚ: Τόνιο, Ορτίθ, Μουρίγιο, Καταλά, Χαραλάμπους, Σκοπελίτης, Λαρένα (60' Mπόλιεβιτς), Τομάς, Μοντέιρο, Βάντερ (79' Εγγλέζου), Μυτίδης

Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Λομπιανίτζε, Ρούνιε, Γκουλόν, Μαργκάσα, Οικονομίδης, Λεάντρο, Ασίς (69' Ρουσιάς), Κιρμ (74' Δημητρίου), Ράμος (62' Σκέμπρι), Γκαρσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top