ΛΕΜΕΣΟΣ- ΑΡΠΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ: Στο Νοσοκομείο προληπτικά οι ανήλικοι- Απέδωσε καρπούς η άμεση κινητικότητα

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΑΡΠΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ: Στο Νοσοκομείο προληπτικά οι ανήλικοι- Απέδωσε καρπούς η άμεση κινητικότητα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Πέμπτη (2/5) ο 42χρονος Ιορδανός σε σχέση με την υπόθεση αρπαγής τριών παιδιών από τη νόμιμη κηδεμονία της μητέρας τους. Εκτιμάται πως είχε συνεργό και ότι θα επιχειρούσε να μεταφέρει τα παιδιά στο εξωτερικό, μέσω κατεχομένων.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος φέρεται να πήρε τα τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12, 6 και 4 ετών, από τη φύλαξη φιλικού προσώπου της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των παιδιών, γύρω στις 19:00 χθες Τρίτη (30/4), κι ενώ αυτά βρίσκονταν στην περιοχή της Επίχωσης. Σήμερα (1/5) εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα και παραδόθηκαν στις κυπριακές αρχές, μέσω της Δικοινοτικής Ομάδας Επαφής.

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και προληπτικά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος σημείωσε ότι η έντονη κινητικότητα, που επιδείχθηκε από την πρώτη στιγμή, απέδωσε καρπούς.

"Εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έφευγε με τα παιδιά για το εξωτερικό", είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι αύριο ο ύποπτος θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Ανέφερε ότι δεν αποκλείεται ο ύποπτος να είχε συνεργό, ο οποίος να τον βοήθησε να μεταβεί στις κατεχόμενες περιοχές.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE