Οι γυναίκες που πήραν μέρος στη Football Stars Day στην «Αρένα»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι γυναίκες που πήραν μέρος στη Football Stars Day στην «Αρένα»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο σημερινό (01/05) φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη στην «Αρένα» για τη Football Stars Day, συμμετείχαν στις ομάδες Κυπρίων και ξένων ποδοσφαιριστών, οκτώ γυναίκες, τέσσερις σε κάθε ομάδα.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα των Κυπρίων αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιρίστριες:

Χριστιάνα Σολωμού (Barcelona Fa), Μαρινέλλα Παναγιώτου (Ομόνοια), Άντρη Βιολάρη (Barcelona Fa), Έλενα Αριστοδήμου (Barcelona Fa).

Και στην ομάδα των ξένων οι:

Ελένη-Δανάη Σιδηρά (Apollon Ladies), Κριστίνα Φρίντα (Barcelona Fa), Μέρι Κάιτλιν (Barcelona Fa), Ρεμπέκα Ελόν Αμόν (Barcelona Fa).

Δείτε και τις οκτώ στις πιο κάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.