ΚΥΠΡΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Εντοπίστηκε τσιμεντομπλόκ στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Εντοπίστηκε τσιμεντομπλόκ στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης

Αντικείμενο, το οποίο όπως φαίνεται είναι τσιμεντοπλόκ, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (1/5), στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό.

Αρχικά, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ Ρολάνδος Σκέτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, το βράδυ της Τετάρτης (1/5), φάνηκε ότι το αντικείμενο που εντοπίστηκε να μοιάζει με βαλίτσα.

Τελικά, όπως φαίνεται το αντικείμενο που βρέθηκε στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης, είναι είναι τσιμεντομπλόκ, το οποίο δέθηκε και σηματοδοτήθηκε, προκειμένου αύριο Πέμπτη (2/5), να καταδυθούν δύτες για ανάσυρση του.

Το συγκεκριμένο εύρημα, ίσως να βρίσκεται κοντά σε μια από τις τρεις βαλίτσες τις οποίες ο 35χρονος στρατιωτικός, φέρετε να ομολόγησε ότι πέταξε στην λίμνη, ενώ μέσα σε αυτές είχε τοποθετήσει τα άψυχα σώματα των θυμάτων του.

Πάντως, στην πρώτη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη, είχε εντοπιστεί, εκτός από τη σορό και ένα τσιμεντομπλόκ.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Η Κύπρος αποχαιρέτησε σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE