Δέσμευση Κυβέρνησης μέσω ΥΠΟΙΚ - «Μεταρρυθμιστική προσπάθεια χωρίς τέλος»

Δέσμευση Κυβέρνησης μέσω ΥΠΟΙΚ - «Μεταρρυθμιστική προσπάθεια χωρίς τέλος»

Τη δέσμευση της κυπριακής κυβέρνησης σε μία «μεταρρυθμιστική προσπάθεια χωρίς τέλος», επανέλαβε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, μιλώντας την Πέμπτη (2/5) στο επενδυτικό συνέδριο του Economist στη Νέα Υόρκη, με θέμα «Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ: Ενισχύοντας τους δεσμούς».

Ο κ. Γεωργιάδης – μαζί με τον διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του Ισραήλ στη Νέα Υόρκη - συμμετείχε σε πάνελ με θέμα τη δημιουργία ευνοϊκότερου κλίματος για επενδύσεις και οικονομική δραστηριότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αργότερα, ομιλία εκφώνησε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης σε πάνελ στο οποίο συμμετείχε ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών για ενεργειακά θέματα, Φράνσις Φανον.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί – «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί – «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE