Eurovision 2019: Τάμτα για το πρόβλημα υγείας της: «Νιώθω ότι κάποιος με δοκιμάζει»-VIDEO

Eurovision 2019: Τάμτα για το πρόβλημα υγείας της: «Νιώθω ότι κάποιος με δοκιμάζει»-VIDEO

Η διάσημη τραγουδίστρια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, είναι έτοιμη να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ και στον διαγωνισμό της Eurovision για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Ωστόσο, το πρωινό της Πέμπτης (02/05) η Τάμτα βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ», και αποκάλυψε τα συναισθήματά της λίγο πριν τον διαγωνισμό καθώς και τι συμβαίνει με το πρόβλημα υγείας της το οποίο ακόμη δεν έχει ξεπεράσει.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE