ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Με παράνομα χάπια στις αποσκευές του 55χρονος - Δεν ξεγέλασε τις Αρχές

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Με παράνομα χάπια στις αποσκευές του 55χρονος - Δεν ξεγέλασε τις Αρχές

Πρόσωπο ηλικίας 55 ετών, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε στις αποσκευές του 55χρονου γύρω στις 10.15μ.μ. της Πέμπτης (2/5), από μέλη του Τμήματος Τελωνείων, με την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν 600 δισκία σε έξι συσκευασίες των 100 δισκίων, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία των ελεγχόμενων φαρμάκων.

Ο 55χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE