ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Με παράνομα χάπια στις αποσκευές του 55χρονος - Δεν ξεγέλασε τις Αρχές

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Με παράνομα χάπια στις αποσκευές του 55χρονος - Δεν ξεγέλασε τις Αρχές

Πρόσωπο ηλικίας 55 ετών, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε στις αποσκευές του 55χρονου γύρω στις 10.15μ.μ. της Πέμπτης (2/5), από μέλη του Τμήματος Τελωνείων, με την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν 600 δισκία σε έξι συσκευασίες των 100 δισκίων, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία των ελεγχόμενων φαρμάκων.

Ο 55χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE