ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν επιδότηση ενοικίου για νεαρά ζευγάρια και φοιτητές - Οι προτάσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν επιδότηση ενοικίου για νεαρά ζευγάρια και φοιτητές - Οι προτάσεις

Η ηγεσία της ΔΕΟΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιωσήφ Αναστασίου επέδωσε την Παρασκευή 3/5 Υπόμνημα στον Υπουργό Εσωτερικών με τις θέσεις της οργάνωσης για την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την στεγαστική πολιτική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τους αξιωματούχους της ΔΕΟΚ για την πορεία της μεταρρύθμισης και τους διαβεβαίωσε ότι σύντομα η Κυβέρνηση θα εξαγγείλει πρόγραμμα ολοκληρωμένης στεγαστικής πολιτικής.

Αναφορικά με την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΔΕΟΚ θεωρεί αναγκαιότητα την συγχώνευση δήμων και την συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών ώστε να διασφαλισθεί η οικονομική τους βιωσιμότητα. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE