ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά- Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά- Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

Υπό έλεγχο έχει τεθεί από την Πυροσβεστική η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 19:00 της Παρασκευής (3/5), στον Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία.

Όπως πληροφορείται (20:10- 3/5) το ThemaOnline, στο σημείο βρίσκεται όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, το οποίο έχει θέση υπό έλεγχο τη φωτιά και ως εκ τούτου δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μαύροι καπνοί κοντά σε σπίτια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάντως, το όχημα της Πυροσβεστικής θα παραμείνει στον χώρο, αφού λόγω του ότι η φωτιά ξέσπασε σε χώρο όπου εναποτίθενται κλαδέματα στον Άγιο Δομέτιο, χρειάζεται επίβλεψη για αρκετό χρονικό διάστημα.

Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE