ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά- Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά- Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

Υπό έλεγχο έχει τεθεί από την Πυροσβεστική η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 19:00 της Παρασκευής (3/5), στον Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία.

Όπως πληροφορείται (20:10- 3/5) το ThemaOnline, στο σημείο βρίσκεται όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, το οποίο έχει θέση υπό έλεγχο τη φωτιά και ως εκ τούτου δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μαύροι καπνοί κοντά σε σπίτια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάντως, το όχημα της Πυροσβεστικής θα παραμείνει στον χώρο, αφού λόγω του ότι η φωτιά ξέσπασε σε χώρο όπου εναποτίθενται κλαδέματα στον Άγιο Δομέτιο, χρειάζεται επίβλεψη για αρκετό χρονικό διάστημα.

Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE