ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο σε 55χρονο για παράνομη κατοχή, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο σε 55χρονο για παράνομη κατοχή, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε πρόστιμο ύψους 600 ευρώ σε 55χρονο από τη Συρία για υπόθεση παράνομης κατοχής, εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10 χθες (2/5) το βράδυ μέλη του Τμήματος Τελωνείων διενήργησαν έρευνα στις αποσκευές του 55χρονου από τη Συρία, αμέσως μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τη Βηρυτό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 600 δισκία σε έξι συσκευασίες των 100 δισκίων, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία των ελεγχόμενων φαρμάκων Τάξεως Β.

Ο 55χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ σε θεληματική κατάθεση του παραδέχθηκε το αδίκημα της κατοχής, εισαγωγής και κατοχής των ναρκωτικών.

Σήμερα το πρωί ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο του επέβαλε πρόστιμο ύψους 600 ευρώ.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE