ΠΑΡΑ-THEMA: Γαϊδουράκι κόβει βραδινές βόλτες στους κυπριακούς δρόμους- VIDEO
03.05.2019 - 22:16
Επειδή κάποιοι ίσως βιαστούν να σκεφτούν ότι δεν είναι ο μόνος γάιδαρος στους κυπριακούς δρόμους, να αναφέρουμε καταρχήν ότι πρόκειται για αληθινό ζώο, με τέσσερα πόδια και ουρά.
Βίντεο που δημοσίευσε την Πέμπτη (2/5) η σελίδα του Facebook, “I Love Cyprus PE” ένα συμπαθέστατο γαϊδουράκι το οποίο όπως φαίνεται, αποφάσισε να βγει μια βραδινή βόλτα στα Λιβάδια Λάρνακας.
Οδηγός, κατέγραψε κομμάτι της πορείας του τετράποδου, το οποίο να σημειώσουμε περπατά στην αριστερή λωρίδα, σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. τον οποίον ορισμένοι που έχουν μόνο το όνομα, αρκετές φορές αδυνατούν να ακολουθήσουν.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο, Σάββατο, το πρωί στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.