Κάλεσμα ΤΙΤΛΟΥ από τον Απόλλωνα – «Η ώρα της επιστροφής στο θρόνο μας έχει φτάσει»

Κάλεσμα ΤΙΤΛΟΥ από τον Απόλλωνα – «Η ώρα της επιστροφής στο θρόνο μας έχει φτάσει»

Κάλεσμα τίτλου από την ομάδα Απόλλων Ladies στον κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας, ενόψει του Κυριακάτικου (05/05, 11:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα Fa.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί Απολλωνίστες, η ώρα της επιστροφής στον θρόνο μας έχει φτάσει. Με νίκη στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την περσινή πρωταθλήτρια Barcelona FA Pyrgos, η ομάδα μας στέφεται πρωταθλήτρια για δέκατη φορά στην 12χρονη ιστορία της.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, καλούμε τους απανταχού Απολλωνίστες όπως δώσουν το παρών τους την Κυριακή 5 Μαίου στις 11:00 στο Κοινοτικό Παρεκκλησιάς και να σπρώξουν τις κοπέλες μας προς την νίκη-τίτλο, πάντα μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Δεν ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου στους αγώνες του Γυναικείου Πρωταθλήματος.

Γενική Είσοδος €5. Προπώληση μέχρι αύριο Σάββατο στις 14:30 από την μπουτίκ του Απόλλωνα στην οδό Γλάδστωνος, ή σε οποιοδήποτε μέλος του συμβουλίου των Ladies».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE