Παντρεύεται ο Κύπριος τραγουδιστής - Παρέλαση επωνύμων στον γάμο του - VIDEO
06.05.2019 - 11:36
Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Κύπριος τραγουδιστής και η Κύπρια make –up artist.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Νατάσας Κακούτση, στην εκπομπή «Τρεις λαλούν», ο Ανδρέας Λέοντας και η σύντροφός του Χριστίνα Κονναρή, αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο σε εκκλησία της Λευκωσίας.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ από την παρουσιάστρια, το ζεύγος θα παντρέψουν δύο κουμπάροι και δύο κουμέρες, που δεν είναι επώνυμοι, αλλά πρόκειται για παιδικούς τους φίλους.
Το ζεύγος, αναμένεται να βαφτίσει και το παιδάκι του, πριν από τον γάμο και συγκεκριμένα τον Ιούλιο. Νονά του παιδιού θα είναι η αδελφή του Κύπριου τραγουδιστή, Έλενα Λέοντα.
Στον γάμο του ζευγαριού, αναμένεται να βρεθούν καλλιτέχνες από την Ελλάδα, με τους οποίους συνεργάστηκε τόσο ο Ανδρέας Λέοντας ως τραγουδιστής, όσο και η Χριστίνα Κονναρή ως make- up artist.
Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.