Σε ιδιωτική εταιρεία το «Φιλοξένια»

Σε ιδιωτική εταιρεία το «Φιλοξένια»

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος ανακοίνωσε τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να προχωρήσει σε καθορισμό όρων, για να δοθεί το Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» σε ιδιωτική εταιρεία για διαχείριση.

«Νιώθουμε ως Υφυπουργείο ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την εύρυθμη λειτουργία του Συνεδριακού, όμως πιστεύουμε ότι έφθασε ο καιρός και το Συνεδριακό να αναπτύξει το προϊόν του, να μπει δυναμικά στην αγορά του συνεδριακού τουρισμού», είπε μιλώντας στο περιθώριο της ημερίδας για έναρξη της εβδομάδας «Κυπριακού προγεύματος και Brunch».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE