Γη από €100 ευρώ πουλά η Τράπεζα Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γη από €100 ευρώ πουλά η Τράπεζα Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γη και παραθαλάσσια οικόπεδα πουλά η Τράπεζα Κύπρου με τιμές που ξεκινούν από τα 100 ευρώ και ξεπερνούν τα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Ακίνητα που απέκτησε η Τράπεζα Κύπρου μετά από συμβιβασμό με δανειολήπτες βρίσκονται προς πώληση σε ειδική ιστοσελίδα του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος (ΔΔΑ) με σκοπό την αποφόρτιση πόρων και των πιέσεων στις μονάδες ανακτήσεων δανείων.

Μεταξύ άλλων ακινήτων στην ιστοσελίδα, βρίσκονται προς πώληση κομμάτια γης με τιμές που ξεκινούν από μόλις 100 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 19.250.000.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE