ΛΕΜΕΣΟΣ: 80χρονη πρόσφυγας από την Αμμόχωστο έχει να κατεβεί από το διαμέρισμα της δύο χρόνια

ΛΕΜΕΣΟΣ: 80χρονη πρόσφυγας από την Αμμόχωστο έχει να κατεβεί από το διαμέρισμα της δύο χρόνια

Καταγράφοντας ως σημαντικότερο την ανάγκη για τοποθέτηση ανελκυστήρων, μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων, επισκέφθηκαν προσφυγικούς συνοικισμούς της Λεμεσού, όπου ενημερώθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων και τις ανάγκες τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η 80χρονη κ.Νίνα από την Αμμόχωστο, η οποία διαμένει στον προσφυγικό συνοικισμό Καψάλου και που για σχεδόν δυο χρόνια δεν έχει κατεβεί από το διαμέρισμα της, μετά και από κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το πόδι της. Μιλώντας στα ΜΜΕ ανέφερε πως, λόγω απουσίας ανελκυστήρα στην πολυκατοικία, η ίδια παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι της και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης τα παιδιά της την μεταφέρουν από τις σκάλες, επάνω σε καρέκλα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE