ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Χάθηκαν τα ίχνη 31χρονης - Λείπει τρεις ημέρες από τον χώρο διαμονής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Χάθηκαν τα ίχνη 31χρονης - Λείπει τρεις ημέρες από τον χώρο διαμονής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λείπει από τον χώρο διαμονής της από τις 4 Μαΐου 31χρονη. 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 11:00 της 4ης Μαΐου 2019, η Habtemariam Araya, ηλικίας 31 ετών, από την Ερυθραία.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.50μ. περίπου, μελαμψή, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802380, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE