Συνάντηση Ακιντζί – Σπέχαρ στα κατεχόμενα

Συνάντηση Ακιντζί – Σπέχαρ στα κατεχόμενα

Συνάντηση με την Ελίζαμπεθ Σπέχαρ είχε στα κατεχόμενα ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της «προεδρίας» στην συνάντηση με την Ειδική Εκπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο επίκεντρο ήταν η ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κυπριακό και τα θέματα των ΜΟΕ.
 
Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού, η συντονίστρια των Τεχνικών Επιτροπών και ειδική σύμβουλος του Τ/κ ηγέτη, Μελτέμ Ονουρκάν Σαμανί καθώς και άλλα μέλη της τ/κ διαπραγματευτικής ομάδας.
 
(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΓΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE