ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλύουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη- ΈΓΓΡΑΦΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλύουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη- ΈΓΓΡΑΦΟ

Παραλύουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε όλη σχεδόν την Κύπρο, λόγω της απεργίας της Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητα, στις 8,9 και 10 Μαΐου.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα εντός της ημέρας (Τρίτη 7/5), η Ισότητα προχωρεί σε δίωρη στάση εργασίας, από τις 10:07 μέχρι τις 12:00, από τη Τετάρτη 8/5 μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Ως συνέπια της στάσης εργασίας, το Υπουργείο Οικονομικών και το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, εξέδωσαν ανακοίνωση την Τρίτη (7/5), ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν το κοινό ότι τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτης, εκτός τα ΚΕΠ Αμμοχώστου και Πόλης Χρυσοχούς, δεν θα εξυπηρετούν τους πολίτες.

Η Ισότητα προχωρεί σε στάση εργασίας, απαιτώντας ίση μεταχείριση όλων των δημοσίων υπαλλήλων, ανεξαρτήτως καθεστώτος εργοδότης, ενώ ζητούν να έχουν λόγο όπως όλες οι άλλες συντεχνίες σε θέματα που τους αφορούν.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top