ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλ για ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ρεκόρ οι Άγγλοι, με 4/4 στους ευρωπαϊκούς τελικούς!

Φουλ για ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ρεκόρ οι Άγγλοι, με 4/4 στους ευρωπαϊκούς τελικούς!

Ολοταχώς για τέσσερις αγγλικές ομάδες σε τελικούς Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, μετά την πρόκριση της Τότεναμ επί του Άγιαξ στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης!

Φέτος είναι η χρονιά τους! Οι Άγγλοι ετοιμάζονται για την απόλυτη… παρέλαση στα φετινά Κύπελλα Ευρώπης, μετά την αποψινή επική πρόκριση της Τότεναμ στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ.

Ήδη από την Τρίτη, η Λίβερπουλ είχε πάρει το πρώτο εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού της Μαδρίτης και πλέον ετοιμαζόμαστε για έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, αγγλικό εμφύλιο, για πρώτη φορά μετά το 2008.

Όμως οι αγγλικές επιτυχίες δεν σταματάνε εδώ, αφού ήδη από τα πρώτα ματς έχουν προβάδισμα πρόκρισης Άρσεναλ και Τσέλσι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στο Μπακού.

Οι κανονιέρηδες έχουν επικρατήσει της Βαλένθια στο Λονδίνο με 3-1, ενώ οι μπλε έχουν αποσπάσει εκτός έδρας ισοπαλία από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-1.

Ασφαλώς και αν τελικώς οι Άγγλοι κάνουν το 4/4 θα πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ, ενώ σε περίπτωση που προκριθεί μία εκ των Άρσεναλ ή Τσέλσι θα έχει γίνει κάτι ανάλογο μόνο από τους Ισπανούς τις σεζόν 2013/14 και 2015/16 με του τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι και στις δύο περιπτώσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης και σε αυτό του Γιουρόπα Λιγκ να είναι η Σεβίλλη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top