Ξεπερνά τα €80 εκατ. η επένδυση της Πετρολίνα – Οι φάσεις του σχεδίου στον Βασιλικό

Ξεπερνά τα €80 εκατ. η επένδυση της Πετρολίνα – Οι φάσεις του σχεδίου στον Βασιλικό

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις, που έχουν γίνει ποτέ από κυπριακή εταιρεία, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι δημοσιογράφοι, στη διάρκεια ξενάγησης τους, στις νέες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών Πετρολίνα στο νέο τερματικό καυσίμων στο Βασιλικό.

Με τη διορατικότητα και τον δυναμισμό που τη χαρακτηρίζει, η Πετρολίνα πρωτοπορεί και πάλι με τη μετακίνησή των εγκαταστάσεων της από την Λάρνακα, αφού είναι η πρώτη εταιρεία πετρελαιοειδών στην Κύπρο που επένδυσε σε υποδομές αποθήκευσης και διαχείρισης υγρών καυσίμων στο Βασιλικό.
 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE