Νσούε και ακόμη τρεις…

Νσούε και ακόμη τρεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρικάρντο Βαν Ράιν έχει προταθεί αλλά και εξετάζεται από τον Νίκο Νταμπίζα εδώ και μερικές ημέρες.

Ο έμπειρος Ολλανδός μπακ, που βλέπει το συμβόλαιό του με την Άλκμααρ να λήγει το καλοκαίρι, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ενώ μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας.

Ο 27χρονος αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Άγιαξ και Μπριζ, ενώ φέτος είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Βαν Ράιν θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρότερα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς μαζί με τον Εμίλιο Ενσουέ και δύο ακόμη περιπτώσεις.

Πηγή: www.newspao.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE