Νέα συνάντηση για τον πρόεδρο του ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέα συνάντηση για τον πρόεδρο του ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ) Ανδρέα Καμαρλίγγο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Γεωργίου και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Ευθύμιο Πολυδώρου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την ΚΕΠΕ και γενικά το Παραολυμπιακό κίνημα στην Κύπρο. Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού της ΚΕΠΕ για την εύρυθμη λειτουργία της.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε στην αντιπροσωπεία της ΚΕΠΕ ότι τα θέματα που απασχολούν την Παραολυμπιακή Επιτροπή είναι σε γνώση της Υπηρεσίας του Οργανισμού, τα οποία θα προωθήσει προς συζήτηση ενώπιον της νεοσύστατης Ad Hoc Επιτροπής του Οργανισμού για το Παραολυμπιακό κίνημα και αφού τα μελετήσει επισταμένα, θα τα προωθήσει με τη σειρά της στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ για τις ανάλογες αποφάσεις.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και αρμόδιοι λειτουργοί του ΚΟΑ.

Πηγή: ΚΟΑ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect