Στον Ερυθρό Σταυρό τα χρήματα από πώληση κλασματικών μεριδίων μετοχών της Ελληνικής

Στον Ερυθρό Σταυρό τα χρήματα από πώληση κλασματικών μεριδίων μετοχών της Ελληνικής

Στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό θα δοθούν τα χρήματα από την πώληση των κλασματικών μεριδίων των μετοχών της Ελληνικής Τράπεζας, αναφέρει ανακοίνωση του Συγκροτήματος.

`Οπως αναφέρεται, ολοκληρώθηκε η διαδικασία άθροισης και πώλησης των κλασματικών μεριδίων των μετοχών, τα οποία προέκυψαν από την ενοποίηση του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου (reverse split) της Ελληνικής Τράπεζας.

Το συνολικό καθαρό προϊόν της πώλησης, το οποίο ανήλθε στις €19.433 δεν θα κατανεμηθεί στους μετόχους, αλλά θα παραχωρηθεί ύστερα από απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (27 Φεβρουαρίου 2015) για φιλανθρωπικούς σκοπούς, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας, καθόρισε τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό ως τη φιλανθρωπική οργάνωση, στην οποία θα παραχωρηθεί εξ ολοκλήρου το καθαρό ποσό της πώλησης.

Διευκρινίζεται ότι μέρος του ποσού των €19.433 θα διατεθεί στο Παιδικό Αναρρωτήριο “Στέλλα Σουλιώτη” στη Λεμεσό και το υπόλοιπο για την ανέγερση κουζίνας στον Κλάδο Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, με στόχο την παραχώρηση καθημερινών γευμάτων σε συμπολίτες μας, οι οποίοι χρειάζονται στήριξη λόγω της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για εφησυχασμό»

ΠτΔ: «Δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για εφησυχασμό»

Δηλώνουμε παρόντες για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων που θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για εφησυχασμό.