Δυστυχώς για Μαντούκα

Δυστυχώς για Μαντούκα

Οι ανησυχίες επιβεβαιώνονται για τον Γκουστάβο Μαντούκα μιας και ο τραυματισμός του τον περασμένο Δεκέμβριο στον αγώνα με την ΑΕΚ τον θέτει νοκ άουτ τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά.

Υπάρχει η παραδοχή από τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ ότι ο Βραζιλιάνος πολύ δύσκολα θα μπει ξανά στο γήπεδο για να αγωνιστεί φέτος και ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα για τα κυπριακά γήπεδα υποχρεώνεται να βάλει πρόωρο τέλος σε μια χρονιά που όσο αγωνιζόταν είχε εξαιρετική παρουσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.