Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για Δημοσθένους και ο πιθανός ΔΙΑΔΟΧΟΣ του…

Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για Δημοσθένους και ο πιθανός ΔΙΑΔΟΧΟΣ του…

Προκάλεσε συζητήσεις η χθεσινή τοποθέτηση, του συνεργάτη του Σταύρου Δημοσθένους, Γιάννη Βιολάρη, ότι ο πρόεδρος του Άρη σκέφτεται να την… κάμει με ελαφρά πηδηματάκια. 

Περισσότερο συζητιέται στα στέκια, η αναφορά του παράγοντα της «ελαφράς ταξιαρχίας», ότι υπάρχει περίπτωση ο Δημοσθένους να εμπλακεί στα διοικητικά μεγάλης ομάδας του νησιού.

Ο Γιάννης Βιολάρης, σίγουρα δεν εννοούσε την Ανόρθωση, αν και ο πρόεδρος του Άρη διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Μια κουβέντα του έκαναν για άλλο μεγάλο «μαγαζί» του Δημοσθένους, αλλά όχι κάτι πολύ… χειροπιαστό.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ο ηγέτης του Άρη, θα αποφασίσει τι θα πράξει εντός της εβδομάδας. Οι πιθανότητες παραμονής και αποχώρησης είναι στο πενήντα – πενήντα.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει, τότε θα εξετάσει τα δεδομένα για να επιστρέψει στην προεδρία ο Κυριάκος Χατζηκυριάκος.

Αυτόν ουσιαστικά φωτογραφίζει η στήλη «Αιχμηρός» με την χθεσινή της ανάρτηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE