ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Παραδέχεται μόνο τους φόνους ο 35χρονος ίλαρχος – Στο δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Παραδέχεται μόνο τους φόνους ο 35χρονος ίλαρχος – Στο δικαστήριο

10:02 - Λίγο πριν από τις 10:00 (13/05) ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος αφίχθηκε στο δικαστήριο συνοδεία αστυνομικής δύναμης, με τις Αρχές να λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Οδηγείται για τέταρτη φορά στο δικαστήριο, ενώ οι ανακριτές θα αιτηθούν για τρίτη φορά την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς συνεχίζει να τηρεί την ίδια στάση, σε σχέση με τα σε βάρος του υπό διερεύνηση εγκλήματα.

Δηλαδή, παραδέχεται τη δολοφονία επτά προσώπων, όχι όμως και τον βιασμό της κοπέλας που τον είχε καταγγείλει πρόσφατα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE