Νέος CEO Τρ. Κύπρου: 'Θα συνεχίσει να θέτει και να πετυχαίνει υψηλούς στόχους'

Νέος CEO Τρ. Κύπρου: 'Θα συνεχίσει να θέτει και να πετυχαίνει υψηλούς στόχους'

Η Τράπεζα Κύπρου θα συνεχίσει να θέτει και να πετυχαίνει υψηλούς στόχους, δήλωσε ο νέος Διευθύνοντας Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Πανίκος Νικολάου.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιλογή του ως ο νέος CEO του μεγαλύτερου τραπεζικού συγκροτήματος της Κύπρου, ο κ. Νικολάου είπε πως η επιλογή του στη θέση αυτή δεν είναι μόνο μεγάλο προνόμιο αλλά και μεγάλη ευθύνη, την οποία και αναλαμβάνει.

«Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι όπως το παρελθόν η διευθυντική ομάδα και το προσωπικό πάντα έθετε υψηλούς, εξωπραγματικούς στόχους και τους πετύχαινε έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στον μέλλον», ανέφερε ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Ετήσιας Συνέλευσης της τράπεζας.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Σημαντική εξέλιξη η έναρξη της Plug and Play Tech Center» - Πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη

Λετυμπιώτης: «Σημαντική εξέλιξη η έναρξη της Plug and Play Tech Center» - Πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη

Στην οικονομία, την ενέργεια, και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης κατά την Ενημέρωση του προς τα ΜΜΕ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE