ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος – Ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιάς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί 28χρονος – Ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιάς

Διήμερη κράτηση σε 28χρονο για υπόθεση πρόκλησης φωτιάς.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τρίτη 14/05 διάταγμα κράτησης για δύο μέρες εναντίον 28χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης φωτιάς.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3.45 το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε σιτηρά στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, η οποία κατέκαψε άγρια βλάστηση και πενήντα τετραγωνικά μέτρα από σιτάρι.

Από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ωστόσο από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 14/05, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δυο ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφίχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Ισραηλινός Πρόεδρος - Σε εξέλιξη η συνάντηση τους (VIDEO)

Αφίχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Ισραηλινός Πρόεδρος - Σε εξέλιξη η συνάντηση τους (VIDEO)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ισραηλινό Πρόεδρο Ισαάκ Χέρτσογκ, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE