Όσα κατέθεσαν Μιχαλάκης και Γιώργος Λεπτός ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση Focus

Όσα κατέθεσαν Μιχαλάκης και Γιώργος Λεπτός ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση Focus

Σε γραπτή κατάθεση και σε ερώτηση των ανακριτών αν γνωρίζει τον κ. Χριστοδούλου και την εταιρεία του, ο  Μιχαλάκης Λεπτός απάντησε ότι γνωρίζει  τον κ. Χριστοδούλου λόγω της θέσεως που κατείχε στη δημόσιο βίο της Κύπρου ως υπουργός Οικονομικών, Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και πολιτικός.

Ανέφερε επίσης ότι όταν ο κ. Χριστοδούλου αφυπηρέτησε από τη θέση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας είχαν συνεργαστεί για περίοδο δύο περίπου χρόνων.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα,  η συνεργασία τους αφορούσε γενικής φύσεως συμβουλευτικές υπηρεσίες για τις δραστηριότητες του Ομίλου εκείνης της περιόδου που αφορούσαν το Neapolis project, ξενοδοχειακά και άλλα έργα στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.