Στα πόδια των παικτών η μπάλα για την ανάκαμψη

Στα πόδια των παικτών η μπάλα για την ανάκαμψη

Η διοίκηση έκανε το καθήκον της και έστειλε τα μηνύματα που έπρεπε , το ίδιο έγινε και από τους φίλαθλους της ομάδας του Απόλλωνα που παρά την πικρία έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης αλλά και δυναμικής παρουσίας στον επόμενο αγώνα. Αρα τώρα τι μένει ;

Να δουν όλοι μαζί την αντίδραση των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Είναι η ώρα λοιπόν που ξεχωρίζουν οι ηγέτες από τους απλούς παίκτες , και ηγέτες ο Απόλλωνας έχει πολλούς. Στην κρισιμότερη ίσως στιγμή του φετινού πρωταθλήματος επιστρέφει ο φυσικός ηγέτης της ομάδας ο Γκαστον Σαγκοι ο οποίος πραγματικά νοιώθει σαν ένα θηρίο σε κλουβί.

Παράλληλα η καταλυτική παρουσία των Μερκή αλλά και Παπουλή στις προπονήσεις αλλάζει σιγά σιγά το κλίμα . 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.