Τα νέα για Βινίσιους Αλωνεύτη και Μαντούκα

Τα νέα για Βινίσιους Αλωνεύτη και Μαντούκα

Μαντούκα Βινίσιους και Αλωνεύτης είναι οι τρεις παίκτες που στην φετινή χρονιά ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο από τον καθένα στο ΑΠΟΕΛ με τους τραυματισμούς που είχαν.

 Η κάθε μια περίπτωση όμως έχει και διαφορετική κατάληξη. Ο Βινίσιους έχει πάρει σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα και όλοι υπολογίζουν πως ίσως ο αγώνας με τον Απόλλωνα να σηματοδοτήσει και την επιστροφή του στην διάθεση του κ Φινκ.

 Ο Αλωνεύτης και αυτός έχει πάρει τον δρόμο της αποστολής και δεν θα πρέπει να παραξενευθεί κάποιος αν δει τον διεθνή ακραίο επιθετικό να δηλώνει συμμετοχή ακόμα και για την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ πολύ σύντομα.

 Δεν είναι το ίδιο καλά όμως και τα νέα για τον Γκουστάβο Μαντούκα. Ίσως τον ποιοτικότερο παίκτη που διαθέτει το ΑΠΟΕΛ. Η χθεσινή δήλωση του Προδρόμου Πετρίδη πως ίσως δεν καταφέρει να επιστρέψει φέτος στην αγωνιστική δράση ουσιαστικά αποδεικνύει πως για τον Βραζιλιάνο ίσως στην Κύπρο να πέσουν οι τίτλοι τέλους για την καριέρα του και ίσως η ανάληψη ενός άλλου πόστου για τον Μαντούκα να είναι η ιδανική συνέχεια της συνεργασίας του με το ΑΠΟΕΛ. Ο Μαντούκα που και από την διοίκηση απολαμβάνει τον απόλυτο σεβασμό αλλά και από τον κόσμο και από τους συμπαίκτες του.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE