ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Δεν πρόκειται για βαλίτσα- Παλιά κιβώτια ανέσυρε ο δύτης

ΚΟΚΚΙΝΗ  ΛΙΜΝΗ: Δεν πρόκειται για βαλίτσα- Παλιά κιβώτια ανέσυρε ο δύτης

Δεν φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση των δολοφονιών του 35χρονου Νίκου Μεταξά, ο οποίος όπως ομολόγησε σκότωσε και πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη τις σορούς τριών θυμάτων του.

Σύμφωνα με όσα αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα ο δύτης  γύρω στις 17:45 της Τετάρτης 15/5 ανέσυρε εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη.  

Νεότερες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως δεν πρόκειται για την 3η «βαλίτσα του θανάτου» με τη σορό της Μaricar Valdes αλλά για δύο παλιά κιβώτια.

Oι Αρχές εκφράζουν αισιοδοξία πως θα εντοπιστεί και η 3η σορός μετά και την ανάσυρση τσιμεντομπλοκ που σχετίζεται με τις υποθέσεις των δολοφονιών του 35χρονου λοχαγού. Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η πορεία που διάνυσαν οι βαλίτσες εντός της Κόκκινης Λίμνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE