ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Χάνι μεταστεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου

Στο Χάνι μεταστεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά και επισκέψιμα σημεία του ιστορικού κέντρου πόλης, στο ανακαινισμένο Χάνι, μεταστεγάζεται από την προσεχή Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 η Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου .


Η Πινακοθήκη θα λειτουργεί, όπως αναφέρεται,  καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ και από τις 4.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ., καθώς και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.

Η μετακίνηση της Πινακοθήκης στο Χάνι, το οποίο αποτελεί ένα κατεξοχήν σημείο προβολής του πολιτισμού και της παράδοσης της Πάφου, θα συμβάλει στην περαιτέρω επισκεψιμότητα και αναζωογόνηση της περιοχής, προσφέροντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες της Δημοτικής Πινακοθήκης την άνεση ενός σύγχρονου και λειτουργικού χώρου, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top