Ο κορυφαίος και ο MVP της σεζόν 2018-2019 – Τι ήταν πάρα πολύ δύσκολο και το… λαχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορυφαίος και ο MVP της σεζόν 2018-2019 – Τι ήταν πάρα πολύ δύσκολο και το… λαχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πλαίσια των βραβείων ΠΑΣΠ Awards 2018-2019 ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάμαρι, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ξένος παίκτης για αυτή τη σεζόν, καθώς επίσης αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος (MVP).

Οι δηλώσεις του τη στιγμή των βραβεύσεων του…

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα να αλλάξω χώρα και να έρθω εδώ που είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος ζωής. Αλλά με τη βοήθεια του κόσμου και της ομάδας, ένιωθα σταδιακά καλύτερα και πιο δυνατός. Η Κύπρος και το ΑΠΟΕΛ ήταν το λαχείο μου για να πάω πιο ψηλά. Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο το ΑΠΟΕΛ που με στήριξαν και όσους με ψήφισαν. Και φυσικά τον πατέρα μου που είναι μαζί μου εδώ.

Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά που νιώθω. Ευχαριστώ τα παιδιά που με ψήφισαν ως τον καλύτερο παίκτη της σεζόν. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν και τους συμπαίκτες μου που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το βραβείο».

Δείτε βίντεο τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι είναι ο MVP της σεζόν:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE