Τους πήρε για δείπνο τους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε συμβουλές ο πρόεδρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τους πήρε για δείπνο τους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε συμβουλές ο πρόεδρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δελτίο τύπου από τον ΑΣΙΛ Λύσης αναφέρει:

«Το Δ.Σ της ομάδας μας δεξίωσε απόψε την ομάδα Νέων θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που έκαναν σε όλη την σέζον.

Ο πρόεδρος, κ. Χρίστου, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους ενθάρρυνε ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν και να κάνουν σωστή εξωγηπεδική ζωή αν θέλουν να πετύχουν σαν μελλοντικοί πρωταγωνιστές του ΑΣΙΛ και τόνισε, εκ μέρους του Συμβουλίου, ότι θα είναι δίπλα τους, όσο μπορούν, στην δύσκολη περίοδο της στρατιωτικής τους θητείας.

Το δείπνο ήταν μια προσφορά του εστιατορίου Α33 το οποίο και ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση και το φαγητό»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.