Προπόνηση με Μελισσανίδη

Προπόνηση με Μελισσανίδη

Θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του διοικητικού ηγέτης της Ένωσης Δημήτρη Μελισσανίδη βρέθηκε στα Σπάτα.

Παρακολούθησε  από κοντά την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την μεγάλη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Στο αγωνιστικό μέρος της ημέρας, ο Τραϊανός Δέλλας, έδειξε πως ακόμη δεν έχει κατασταλάξει αναφορικά με τον παίκτη που θα πάρει φανέλα βασικού δίπλα στον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι δυο παίκτες λοιπόν που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα είναι οι Λαμπρόπουλος και Τζανετόπουλος, με τον «Κολοσσό» να τους χρησιμοποιεί αμφότερους στο οικογενειακό διπλό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE