Μεγάλο πάθος για την πρόκριση

Μεγάλο πάθος για την πρόκριση

Για την Ανόρθωση ο αυριανός επαναληπτικός με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είναι ο αγώνας της χρονιάς και οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Η προσφυγική ομάδα στοχεύει διάκριση μέσω του θεσμού του κυπέλλου και με την εικόνα που έχει βγάλει στη φετινή χρονιά μέχρι τώρα έδειξε ότι έχει δυνατότητες για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Οι ποδοσφαιριστές της «κυρίας» είναι προσηλωμένοι στον αυριανό επαναληπτικό και έχουν πολύ μεγάλο πάθος για την πρόκριση.

Αν τα καταφέρουν απέναντι στον κάτοχο του περσινού τίτλου, πέραν από την πρόκριση θα πάρουν και πολλά άλλα οφέλη και θα κάνουν ακόμα καλύτερα τα πράγματα για τη συνέχεια.

Δεν υπολογίζονται όπως είναι γνωστό ο τιμωρημένος Χόλγκερσον, οι τραυματίες Γκονζάλο Γκαρσία, Ιακοβένκο και Κυριάκου και ο Αβραάμ που δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Κάλβο πιθανόν να είναι στην ενδεκάδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE