ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στενεύουν τα περιθώρια - Χωρίς αποτέλεσμα η νέα προσπάθεια του δύτη

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στενεύουν τα περιθώρια - Χωρίς αποτέλεσμα η νέα προσπάθεια του δύτη

(17/5) Ούτε και η δεύτερη προσπάθεια δύτη στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, η οποία άρχισε στις 14:15 και ολοκληρώθηκε στις 16:00, έφερε αποτέλεσμα.

Οι έρευνες διεξάγονται σε μια προσπάθεια να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ´ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Ο δύτης με σκάφανδρο έλεγξε σημεία εντός του τετραγώνου που είχε σηματοδοτηθεί το πρωί της Παρασκευής (17/5), χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Εντός της Λίμνης βρίσκεται και η κάμερα, η οποία ελέγχει διάφορα σημεία.

Αναμένεται πάντως να καταδυθεί για τρίτη προσπάθεια δύτης για έλεγχο των σημείων που σηματοδοτήθηκαν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE