Σκληρή απάντηση Προδρόμου σε ΑΚΕΛ: 'Οι πολιτικές τους έφεραν ελλείμματα, χρέος και αδυναμία στήριξης της κοινωνίας'

Σκληρή απάντηση Προδρόμου σε ΑΚΕΛ: 'Οι πολιτικές τους έφεραν ελλείμματα, χρέος και αδυναμία στήριξης της κοινωνίας'

Οι πολιτικές του ΑΚΕΛ έχουν «μόνο εμπειρίες ελλειμμάτων, χρέους και αδυναμίας του κράτους να στηρίξει, όταν χρειάζεται, την κοινωνία», δήλωσε την Παρασκευή (17/5) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σε γραπτή απάντηση στο ΑΚΕΛ για τη στεγαστική πολιτική.

«Το ότι το ΑΚΕΛ αδυνατεί ή δεν θέλει να αντιληφθεί τη σημασία μιας συγκροτημένης στεγαστικής πολιτικής, που βασίζεται σε ενδελεχή μελέτη των δεδομένων και δίνει πραγματικές λύσεις στα στοχευμένα προβλήματα και θεωρεί ότι είναι ‘παρέλαση’, ίσως εξηγεί γιατί οι δικές τους πολιτικές εκεί και όταν εφαρμόστηκαν μόνο ζημιές και καταστροφή έφεραν», σημειώνει ο κ. Προδρόμου.

Αναφέρει ότι «γίνεται, επίσης, αντιληπτό ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς η σωστή δημοσιονομική πολιτική δημιουργεί πλεονάσματα και δυνατότητες, όπως αυτές που με γνώμονα κοινωνικά κριτήρια αξιοποιεί η στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης σήμερα», και προσθέτει: «Είναι γιατί με τις πολιτικές τους έχουν μόνο εμπειρίες ελλειμμάτων, χρέους και αδυναμίας του κράτους να στηρίξει, όταν χρειάζεται, την κοινωνία».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE