Σκληρή απάντηση Προδρόμου σε ΑΚΕΛ: 'Οι πολιτικές τους έφεραν ελλείμματα, χρέος και αδυναμία στήριξης της κοινωνίας'

Σκληρή απάντηση Προδρόμου σε ΑΚΕΛ: 'Οι πολιτικές τους έφεραν ελλείμματα, χρέος και αδυναμία στήριξης της κοινωνίας'

Οι πολιτικές του ΑΚΕΛ έχουν «μόνο εμπειρίες ελλειμμάτων, χρέους και αδυναμίας του κράτους να στηρίξει, όταν χρειάζεται, την κοινωνία», δήλωσε την Παρασκευή (17/5) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου σε γραπτή απάντηση στο ΑΚΕΛ για τη στεγαστική πολιτική.

«Το ότι το ΑΚΕΛ αδυνατεί ή δεν θέλει να αντιληφθεί τη σημασία μιας συγκροτημένης στεγαστικής πολιτικής, που βασίζεται σε ενδελεχή μελέτη των δεδομένων και δίνει πραγματικές λύσεις στα στοχευμένα προβλήματα και θεωρεί ότι είναι ‘παρέλαση’, ίσως εξηγεί γιατί οι δικές τους πολιτικές εκεί και όταν εφαρμόστηκαν μόνο ζημιές και καταστροφή έφεραν», σημειώνει ο κ. Προδρόμου.

Αναφέρει ότι «γίνεται, επίσης, αντιληπτό ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς η σωστή δημοσιονομική πολιτική δημιουργεί πλεονάσματα και δυνατότητες, όπως αυτές που με γνώμονα κοινωνικά κριτήρια αξιοποιεί η στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης σήμερα», και προσθέτει: «Είναι γιατί με τις πολιτικές τους έχουν μόνο εμπειρίες ελλειμμάτων, χρέους και αδυναμίας του κράτους να στηρίξει, όταν χρειάζεται, την κοινωνία».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE