Καταρρέει η «αυτοκρατορία» του Τζέιμι Όλιβερ – Κάλεσαν την KPMG να την διαχειριστεί

Καταρρέει η «αυτοκρατορία» του Τζέιμι Όλιβερ – Κάλεσαν την KPMG να την διαχειριστεί

Η διαχείριση από την KPMG έρχεται μετά από σημαντικές απώλειες στις μετοχές της εταιρείας, η οποία κατέγραψε 11% πτώση το 2018.

Τη γνωστή εταιρεία διαχειριστών και ελεγκτών KPMG κάλεσε ο Τζέιμι Όλιβερ για να αναλάβει τη διαχείριση της «αυτοκρατορίας» επιχειρήσεων και εστιατορίων του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με τον Guardian, η εταιρεία που περιλαμβάνει 23 εστιατόρια της αλυσίδας Jamie’s Italian, καθώς και δύο ακόμα αυτόνομα εστιατόρια, το Fifteen και το Barbecoa, θα βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο και τη διαχείριση της KPMG.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE