ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα - Παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα - Παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 23.00 το βράδυ λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα παρά τον κυκλικό κόμβο Καλαμών στην Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως η οποία διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα όχημα μάρκας Suzuki Swift το οποίο εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου και ανατράπηκε.

Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε από το όχημα, και αφού ακινητοποιήθηκε και του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και την χρήση φορείου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE