ΛΑΡΝΑΚΑ: Εργασίες για συντήρηση οδοστρώματος σε κεντρικές Λεωφόρους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εργασίες για συντήρηση οδοστρώματος σε κεντρικές Λεωφόρους

Εργασίες για συντήρηση του οδοστρώματος σε κεντρικές Λεωφόρους στη Λάρνακα θα διεξάγονται την ερχόμενη εβδομάδα.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι ύστερα από ενημέρωση που είχε από το Τμήμα Δημοσίων Εργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων «από τη Δευτέρα 27 Μαΐου μέχρι την Πέμπτη 30 του μήνα, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος των Λεωφόρων Γρηγόρη Αυξεντίου, Γρίβα Διγενή και Λεωνίδα Κκιούπη στην Λάρνακα. Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας».
 
Προστίθεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρακείμενους δρόμους.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων που θα έχουν στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άστεγη η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στην Πάφο - Πού προσανατολίζονται οι Αρχές

Άστεγη η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στην Πάφο - Πού προσανατολίζονται οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE