ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Άγνωστο αντικείμενο ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Άγνωστο αντικείμενο ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό

Άγνωστο μέχρι στιγμής αντικείμενο ανασύρθηκε στις 12:35 (Τετάρτη 22/5) από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

 
Το τελευταίο εύρημα ήταν δύσκολο να ανασυρθεί και χρειάστηκε η βοήθεια του σκάφους που συνόδευε τον δύτη.Νωρίτερα όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ  είχαν ανασυρθεί πέτρες.
 
Στο μεταξύ, στο χώρο βρίσκονται οι δύο επικεφαλής της ομάδας του Ισραήλ για να συνδράμουν τις έρευνες για εντοπισμό δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE