Σκέφτεται τα επόμενα βήματα του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων

Σκέφτεται τα επόμενα βήματα του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων

Δεν ικανοποιήθηκε ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων από τις απαντήσεις που έλαβε μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην παρουσία και του Υπουργού Οικονομικών, την Πέμπτη στο Προεδρικό.

«Δεν πήραμε αυτή τη στιγμή κάποιες απαντήσεις που να αισθανόμαστε ασφαλείς ότι προχωρούμε ακριβοδίκαια πάνω στη βάση της δικαίωσης αυτών των ανθρώπων όλων, των κατόχων αξιογράφων, οι οποίοι πέσαμε θύματα της προσπάθειας της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και της μη χρεοκοπίας του κράτους και μείναμε θύματα», ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE